ÇFARË JU OFROJMË NE

Kategoritë kryesore të punësimit

Kompania Recruit Albania ju mundëson gjetjen e specialistëve më të mirë në treg për profesionet që keni nevojë ju apo biznesi juaj. Recruit Albania nuk është thjeshtë një kompani shërbimi, por partner në rritjen e biznesit tuaj.

RRETH NESH

NGRIJE BIZNESIN TËND NË NJË TJETËR NIVEL

RECRUIT ALBANIA me një staf të dedikuar dhe me eksperiencë, angazhohet të gjej për ju punonjësit e specializuar në fushat e hoteleri, ndërtim, industri e rëndë, industri e lehtë, prodhim, fasoneri, përkujdesje dhe shërbim dhe telekomunikim. Recruit Albania përveç angazhimit për të sjellë punonjësit e duhur për ju dhe biznesin tuaj, gjithashtu merr përsipër kryerjen e proceduarave ligjore si:
• Përgatitja e dokumentacionit të biznesit
• Përgatitja e dokumentacionit të punonjësit
• Aplikimi për leje unike
• Aplikimi për visa
• Nxjerrja e lejes provizore pas mbërritjes së punonjësit në Shqipëri
• Pagesa e tarifave shtetërore në emër të biznesit
• Noterizimi dhe legalizimi i dokumentacioneve të biznesit dhe punonjësit

icon

50+

Satisfied Partners

Recruit Albania ka mbi 50 partnerë global,që operojnë në tregjet ndërkombëtar të punësimit dhe vazhdojnë të rriten cdo ditë.

Recruit Albania
× WhatsApp