Robert Walters

Kompani Rekrutimi

Sot, kompanitë nuk po konkurrojnë më për talent me konkurrentët e tyre të drejtpërdrejtë dhe as brenda industrisë, dhe ndërkohë që markat e mëdha, xhepat e thellë, përfitimet e shkëlqyera të punonjësve përbënin një propozim tërheqës, duket se fuqia punëtore e sotme vlerëson më shumë sesa thjesht përfitimet dhe shpërblimet financiare dhe po e gjejnë atë në start-ups.

Në këtë udhëzues elektronik, Robert Walters, së bashku me drejtuesit e start-up-eve, ndajnë njohuri mbi tre karakteristikat fillestare që i bëjnë ato më tërheqëse për profesionistët dhe shpjegon se si organizatat më të njohura mund t’i përfshijnë këto për të rekrutuar talentin më të mirë.

 

Recruit Plus
× WhatsApp