Portfolio Description

Dao Nguyen me origjinë nga Vietnami është një nga punonjësit e siguruar nga kompania jonë në Mars të 2022. Ai ka lidhur kontratë 1 vjecare me një famile në Tiranë dhe shërben si sanitar, është shumë i kënaqur me punën dhe dëshiron që të bëj dhe rinovim të kontratës për më gjatë nëse i jepet mundësia. Dao ka një eksperiencë prej 5 vitesh në sektorin e mirëmbajtjes eksperienca e tij e fundit para se të mbërrinte në Shqipëri ishte në Turqi dhe para saj ka punuar si sanitar në një kompani pastrimi në Vietnam.

Recruit Plus
× WhatsApp