Portfolio Description

Dao Nguyen me origjin nga Vietnami eshte nje nga punonjesit e siguruar nga kompania jone ne Mars te 2022. Ai ka lidhur kontrat 1 vjecare me nje famile ne Tirane dhe sherben si sanitar, eshte shume I kenaqur me punen dhe deshiron qe te bej dhe rinovim te kontrates per me gjat nese I jepet mundesia. Dao ka nje eksperience prej 5 vitesh ne sektorin e mirmbajtjes eksperienca e tij e fundit para se te mberrinte ne Shqiperi ishte ne Turqi dhe para saj ka punuar si sanitar ne nje kompani pastrimi ne Vietnam.

Recruit Plus
× WhatsApp