Portfolio Description

Xin Li me origjinë nga Kina është një nga punonjësit e siguruar nga kompania jonë në Mars të 2022. Ai ka lidhur kontrat 1 vjecare me një servis në Tiranë dhe shërben si mekanik, është shumë i kënaqur me punën dhe dëshiron që të bëj dhe rinovim të kontratës për më gjatë nese i jepet mundësia. Xin Li ka një eksperiencë prej 5 vitesh në sektorin e mirëmbajtjes, eksperienca e tij e fundit para se të mbërrinte në Shqipëri ishte në Turqi dhe para saj ka punuar si mekanik në një kompani servisi ne Kinë.

Recruit Plus
× WhatsApp