Recruit Plus është një kompani rekrutimi me qendër në Tiranë ,Shqipëri e ristrukturuar në Qershor të vitit 2022, duke u regjistruar si një njësi e pavarur nga ish-njësia mëmë duke vepruar nën numrin. e NIPT M21829016K. Me synimin dhe vizionin për të qenë një kompani lider në fushën e burimeve njerëzore në vend, rajon & më gjerë. Pjesë e një konglomerati me kompani nga më të mëdhatë në rajon me 12 sektorë në vetvete në fushën e veprimit.

Recruit Albania
× WhatsApp