• 1
    Step 1
  • 2
    Step 2
  • 3
    Finish

Regjistrimi i biznesit


Aplikimi juaj përfundoi me sukses!

Burimet njerëzore të Recruit Plus do të shqyrtojnë aplikimin tuaj
dhe do ju kontaktojnë në një nga mënyrat (e-mail / telefon ),
brenda një kohe të shkurtër për të konfirmuar interesimin tuaj.

Ju Faleminderit!Powered By
Stilist
Këpucar
Operator qepje

Montues këpucësh
Paketues
Elektriçist

Pirunist
Mekatronik
Operator prese

Recruit Albania
× WhatsApp