ÇFARË JU OFROJMË NE

Kategoritë kryesore të punësimit

Kompania Recruit Plus ju mundëson gjetjen e specialistëve më të mirë në treg për profesionet që keni nevojë ju apo biznesi juaj. Recruit Plus nuk është thjeshtë një kompani shërbimi, por partner në rritjen e biznesit tuaj.

RRETH NESH

NGRIJE BIZNESIN TËND NË NJË TJETËR NIVEL

Punësimi sipas Grup-Sektorëve
Sektori i shërbimeve dhe sektori i prodhimit bujqësor kanë përqindjen më të lartë të të punësuarve, përkatësisht me 43.4 % dhe 36.1 % të të punësuarve gjithsejë.
Më pas, vijon sektori i prodhimit industrial (11.2%), ndërtimi (7%) dhe industritë e tjera (2.3%).

icon

50+

Satisfied Partners

Recruit Plus ka mbi 50 partnerë global që operojnë në tregjet ndërkombëtar të punësimit dhe vazhdojnë të rriten cdo ditë.

RRI NË KONTAKT

Na dërgo një mesazh dhe mëso më shumë rreth shërbimeve tona

Recruit Plus është në dispozicionin tuaj

    Recruit Albania
    × WhatsApp