• 1
    Step 1
  • 2
    Step 2
  • 3
    Finish

Regjistrimi i biznesit

Aplikimi juaj përfundoi me sukses!

Burimet njerëzore të Recruit Plus do të shqyrtojnë aplikimin tuaj
dhe do ju kontaktojnë në një nga mënyrat (e-mail / telefon ),
brenda një kohe të shkurtër për të konfirmuar interesimin tuaj.

Ju Faleminderit!Powered By
Kamarier 
Banakier
Kuzhinier
Ndihmës kamaries
Ndihmës banakier 
Ndihmës kuzhinier 
Punëtor krahu  
Punëtor çadrash 

Roje shpëtimi
Masazhator/e 
Kopshtar 
Roje 
Pastrues 
Recepsionist
Portier
Lavapjatës

Kostumograf
Parukier/e
Picajol
Pasticier 
Operator parkimi 
Hipolog për kuajt
Shofer/motorrist
Operator kazinoje

Recruit Albania
× WhatsApp