• 1
    Step 1
  • 2
    Step 2
  • 3
    Finish

Regjistrimi i biznesit

Aplikimi juaj përfundoi me sukses!

Burimet njerëzore të Recruit Plus do të shqyrtojnë aplikimin tuaj
dhe do ju kontaktojnë në një nga mënyrat (e-mail / telefon ),
brenda një kohe të shkurtër për të konfirmuar interesimin tuaj.

Ju Faleminderit!Powered By
Lidhës hekuri  
Inxhinier OST 
Hidraulik
Elektriçist
Armaturist 
Vinçier 
Montues vetratash 
Shofer

Punëtor krahu 
Bojaxhi
Patinues 
Punëtor suvaje
Punëtor gipsi
Karpenjter
Saldator 
Punëtor duralumini 

Pirunist
Punonjës guri 
Infermier
Testues i matësave elektrik
Punëtor i lidhjes së telave
Drejtues makinerie
Montues skele
Manovrator / shtrues pllakash 

Recruit Albania
× WhatsApp