• 1
    Step 1
  • 2
    Step 2
  • 3
    Finish

Regjistrimi i biznesit

Aplikimi juaj përfundoi me sukses!

Burimet njerëzore të Recruit Plus do të shqyrtojnë aplikimin tuaj
dhe do ju kontaktojnë në një nga mënyrat (e-mail / telefon ),
brenda një kohe të shkurtër për të konfirmuar interesimin tuaj.

Ju Faleminderit!Powered By
Roje
Masazhator
Furrxhi
Trajnues kafshësh 
Berber
Animator 
Orë ndreqës
Çoban 
Fotograf 
Videograf
Lavazhier
Dizajner
Interior dizajner

Programues web
Operator telefonik 
Servis telefonash
Menaxhues rrjetesh sociale
Sanitar
Badant 
Dado
Kopshtar 
Infermier 
Punëtor aeroporti
Groomer për kafshët
Hipolog për kuajt
Zooteknik

Operator kazinoje
Kostumograf
Truprojë
Infermier
Sanitar
Ndihmës infermier
Fizioterapist
Badant
Dado
Kuzhinier

>
Recruit Albania
× WhatsApp