• 1
    Step 1
  • 2
    Step 2
  • 3
    Finish

Regjistrimi i biznesit

Aplikimi juaj përfundoi me sukses!

Burimet njerëzore të Recruit Plus do të shqyrtojnë aplikimin tuaj
dhe do ju kontaktojnë në një nga mënyrat (e-mail / telefon ),
brenda një kohe të shkurtër për të konfirmuar interesimin tuaj.

Ju Faleminderit!Powered By
Agronom 
Bujk 
Roje
Çoban 
Mjelës 
 

Konservues peshku
Punëtor peshkimi
Kapiten peshkarexheje
Punëtor krahu

Pastiçier
Pastrues peshku
Vjelës
Stalljer

Recruit Albania
× WhatsApp