Keni nevojë për punëtorë?
Recruit Plus është partneri juaj në këtë sfidë i cili ju sjell njerëzit e duhur. Ne jemi ndërlidhur me kompanitë më të mira të rekrutimit në shtete të ndryshme si Sri Lanka, Filipine, India, Turqia, Nepali, etj. Recruit Plus ju ndihmon me rekrutimin, aplikimin ligjor dhe çdo procedure tjetër në kohe rekord dhe me zgjidhje efikase.
REZERVO NJË TAKIM
Nëse ju jeni të interesuar për punonjës të huaj, plotësoni shkurt aplikimin e mëposhtëm dhe do të kontaktoheni nga stafi ynë për informacione të mëtejshme rreth proçedurës.
Kategoritë kryesore të punësimit.
Recruit Plus ka mbi 50 partnerë global që operojnë në tregjet ndërkombëtar të punësimit dhe vazhdojnë të rriten cdo ditë.
Ndërtim
Kujdesi Familjar
Fasoneri
Industri e Rëndë
Bujqësi
Industri e Lehtë
Hoteleri
WhatsApp