• 1
    Step 1
  • 2
    Step 2
  • 3
    Finish

Regjistrimi i biznesit

Aplikimi juaj përfundoi me sukses!

Burimet njerëzore të Recruit Plus do të shqyrtojnë aplikimin tuaj
dhe do ju kontaktojnë në një nga mënyrat (e-mail / telefon ),
brenda një kohe të shkurtër për të konfirmuar interesimin tuaj.

Ju Faleminderit!Powered By
Iron workers
Transmission engineer
Plumber
Electrician
Armaturist 
Metal lifter
Window installers
Driver

Worker
Decorator
Plaster
Plasterboard worker
Charpentier 
Welder
Duralumin worker 

Forklift
Stone worker
Nurse
Electrical meter tester
Wiring Laborer 
Machine Driver 
Scaffolding 
Maneuver / Tiler

Recruit Plus
× WhatsApp