• 1
    Step 1
  • 2
    Step 2
  • 3
    Finish

Regjistrimi i biznesit

Aplikimi juaj përfundoi me sukses!

Burimet njerëzore të Recruit Plus do të shqyrtojnë aplikimin tuaj
dhe do ju kontaktojnë në një nga mënyrat (e-mail / telefon ),
brenda një kohe të shkurtër për të konfirmuar interesimin tuaj.

Ju Faleminderit!Powered By
Minatory
Mechanic
Mechatronic 
Welder
Scaffold rigger
Oil pumper

Trencher Operator
Press Operator 
Driver of Farm Machinery 
Oil Driller Operator 
Electrician 
Plumber

Duralumin worker 
Metallurgical worker 
Metallurgical crane operator 
Steel fabricator Turner
Truck driver

Recruit Plus
× WhatsApp