• 1
  Step 1
 • 2
  Step 2
 • 3
  Finish

Regjistrimi i biznesit

Aplikimi juaj përfundoi me sukses!

Burimet njerëzore të Recruit Plus do të shqyrtojnë aplikimin tuaj
dhe do ju kontaktojnë në një nga mënyrat (e-mail / telefon ),
brenda një kohe të shkurtër për të konfirmuar interesimin tuaj.

Ju Faleminderit!Powered By
Minator
Mekanik
Mekatronik
Saldator 
Frezues 
Montues skele 
Pompist nafte 
 

Operator tranxhe 
Operator prese
Pirunist
Operator i makinerive bujqësore 
Shpues nafte
Elektriçist 
Hidraulik 

Punëtor duralumini 
Punëtor metarlugjiku
Operator vinçi metalurgjik
Prodhues çeliku
Manovrator 
Tornitor/zmusier 
Kamionist
 

Recruit Albania
× WhatsApp